URBAN HEROES 

Een van de belangrijkste dingen die je mee kan krijgen in je leven is ergens goed in zijn. Er is niks mooiers dan de mogelijkheid krijgen je tanden ergens in te zetten en merken dat je inzet wordt beloond met groei. En wanneer iemand dan vraagt: wat kun je echt goed? Hoef je daar geen seconde over na te denken, je bent goed in:

Hit 'em High2_colors helden.png

HipHop, Dancehall, Contemporary,  Afro, Breakdance en Tricking. Want dat zijn de dansstijlen die je leert bij Urban Heroes. We zijn een dansopleiding met verschillende locaties door Amsterdam, geleid door de beste dansers uit en ontwikkeld in samenspraak met onze jongeren.

Ben je tussen de 10 en 16 jaar en wil je voelen dat je ergens bij hoort, goed zijn in gehypte dansstijlen. Dan ben je bij Urban Heroes op de juiste plek.

Het kernteam van de activiteiten bestaat uit: Serano Pinas, Jurvinio Wijnstijn, Trisha Agia, Daphne Scheerling & Quincy Ignacia. Door het jaar heen worden de kinderen ingeschreven voor verschillende battles, optredens en events. Het jaar wordt afgesloten met een eindvoorstelling.

Lestijden en locaties

Zaterdagen     14:30 - 16:50           Training in NoLIMIT
Maandagen    16:00 - 18:00           Training in NoLIMIT
Woensdagen  17:00 - 19:30            Training in de Tolhuistuin

Voor lestijden en locaties kunt u contact met ons opnemen.

Mail naar hallo@nederlandvolhelen.nl


DANCE HEROES

Een real life dans spel

Dance Heroes is ’s werelds allereerste dance battle app. Je strijd in deze toffe app tegen andere dansers in challenges waarbij je soms zelfs hele toffe prijzen kunt winnen. Kun je goed pirouetjes draaien, is je dab game lit of kun jij een gruwelijke reverse. Download dan Dance Heroes en laat je beste skills zien.