TEAM

Met veel zorg zijn we op zoek gegaan naar uitblinkers in verschillende disciplines met een voorliefde voor het theater en voor jongeren. Hieruit is een gemotiveerd team ontstaan waar we trots op zijn.

Ons team bestaat uit:


Urban_Heroes_TT_130.JPG

Charlie Duran - Strategisch leider

Charlie is verantwoordelijk voor de koers van Helden Inc. Hij is constant bezig met het bedenken van nieuwe plannen en het aansturen van de oude. Charlie is een strateeg die altijd op zoek is naar ideeën, middelen en mensen die onze projecten tot een succes kunnen brengen.
 


Urban_Heroes_TT_125.JPG

Serano Pinas - Programma manager

Serano is verantwoordelijk voor het Urban Heroes programma van Stichting Helden. En daarnaast geeft hij ook zelf les op de opleiding. Hij zit constant in een spagaat tussen de wensen van de jeugd en de mogelijkheden om daarin te voorzien. Wanneer jongeren met plezier leren, is Serano blij.

 


Urban_Heroes_TT_129.JPG

Maud Verheij - UX Designer

Zie je weer een mooie foto of flyer voorbij komen? Of ziet de set er heel mooi uit? Dan zie je heel waarschijnlijk iets dat Maud heeft ontworpen. Maud houdt zich bezig met de pr en marketing. Ze weet de positiviteit die we met onze organisatie uit willen stralen goed vorm te geven.

Aissa2.jpg

Aissa Kraayenbrink - Productie

Van contacten onderhouden tot het organiseren van nieuwe producties, Aissa houd in de gaten dat alles soepel en volgens plan verloopt.

Urban_Heroes_TT_126.JPG

Jurvinio Wijnstijn - Dansdocent & kernteam

Urban_Heroes_TT_123.JPG

Trisha Agia - Dansdocent & kernteam

201798_1621641783482_755114_o.jpg

Lucien Denny - Dansdocent & kernteam